Acclimatisatie voltooid - Reisverslag uit Lima, Peru van mirandy - WaarBenJij.nu Acclimatisatie voltooid - Reisverslag uit Lima, Peru van mirandy - WaarBenJij.nu

Acclimatisatie voltooid

Door: MirAndy

Blijf op de hoogte en volg

11 September 2008 | Peru, Lima

Na een mooie wandeling gisteren onder een blauwe lucht en stralende zon, vanochtend vroeg opnieuw vertrokken met pak en zak (burrito Andy). In tegenstelling tot gisteren vandaag wel onze bestemming bereikt. Nochtans zei iedereen gisteren dat we op de juiste weg zaten, maar de Wilkahuin ruines hebben we niet gevonden... Wel leuke babbeltjes gemaakt met de plaatselijke bevolking. Ze zijn hier ontzettend vriendelijk en behulpzaam (moesten ze ons nu nog hebben kunnen zeggen waar...) Vandaag zijn we na een helse taxirit geklommen van 3500 naar 4500m. Onze longen zullen het geweten hebben (en onze benen weten het nu ook). Het uitxicht echter boven aan Laguna Churup was erg mooi...

Morgen vroeg treffen we onze gids voor de Huayhuash-trek om samen inkopen te gaan doen. We zijn benieuwd hoe we vervolgens met eten van 4 man voor 12 dagen en ons gepak op de plaatselijke bus naar Chiquian zullen geraken.

Het echte werk kan nu beginnen. Met spijt verlaten we deze gezellige herberg ! De komende 12 dagen zullen jullie dus niets meer van ons horen. Wees gerust, we zijn ergens hijgend aan een of andere klim bezig of liggen te bevriezen in ons tentje... Niks om jaloers op te zijn dus !!!

Vele groetjes en tot schrijfs,
Andy&Miranda

• 11 September 2008 - 21:59

Mama En Papa:

tot binnen 12 dagen geniet van de wandeling- en en de natuur en maakt het goed groetjesxxx hier alles ok en met spikkel ook

• 13 September 2008 - 22:21

Marleen:

Hallo,
    Jammer dat ik nu pas op jullie webpagina ben geraakt. Leuk om dit alles te kunnen lezen. Ik wens jullie een fijne trektocht en tot binnenkort.
    Groetjes Marleen Romeo en de kids

• 18 September 2008 - 13:30

Mama-papa:

hallo daar,hier in genk en tremelo alles ok en met u hopen we ook nog vele groetjes en een likje van spikelxxx

• 22 September 2008 - 17:11

Ma En Pa:

hoi ben ook pas terug uit Spanje. troost u bij ons was het wel iets warmer 40° om 1u30 s'nachts. geniet er maarmet u tweetjes er van nu het nog kan. kussjes van ons allemaal
    ps Debbie en Jeroen verhuizen volgende week hebben ap.gevonden in Hasselt.Evy is over op haar herexamens.

• 23 September 2008 - 10:05

Leandro:

Tof om dit te bekijken, dan kunnen we alles "live" meevolgen

saluutjes
    Els, Leandro, Lise en Emma

• 23 September 2008 - 17:11

Cindy :

hey..sorry in Belgi[e ni veel tijd dus om te reageren..blok..kredieten en toestanden :(
    Hopelijk gaat het daar allemaal,ma ik iwijfel er ni aan.Jullie Spaans??Lukt het een beetje?? lieve recuerdos,
    tu hermana Cindy Dolores Biencek...hihi